Kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III,s Hall, tirsdag 15. februar.

Kraftsirkel på Fredriksten festning

Hvite Ørn inviterer til kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III’s Hall på Fredriksten festning i Halden. Fredrik III,s Hall er en gammel bygning fra 1666 med sjel, bygd av stein. Dette gir en fantastisk stemning og akustikk som forsterker lydeffektene. Hallen er fyret opp til romtemperatur selv på vinterstid. Det skapes ytterligere stemning med levende lys, røkelse og rytmer. Denne kvelden kan deltakerne få oppleve magien i rytme og lydeffekter. 

Vi gjør øvelser som er relativt enkle og det er derfor ingen grunn til å føle prestasjonsangst. Deltakerne plasserer seg i sirkel og jobber sammen med lyd og fargevisualisering. Vi trommer og lager rytmer sammen.  Til slutt blir det rom for en trommehealing/meditasjon. Opplegget kan bidra til å gi slipp på negative sider, og motivere deg til å styrke og utvikle det kreative og positive i deg selv.

Hvis du ikke har deltatt før. Hvorfor skal du delta? Kanskje du trenger motivasjon til å komme videre i din livsprosess? Kanskje du bare er nysgjerrig eller vil oppleve noe nytt? Eller for at du vil vekke noe nytt i deg selv?  Kanskje du vil lære noe nytt som kan hjelpe andre, eller du rett og slett er interessert i å utvikle deg selv? Dette kan bli en uforglemmelig aften.

Til dere som har egen tromme eller rytmeinstrument ta gjerne med dette. Det er ikke noen betingelse at du har eget instrument. Kursleder har med noen som kan lånes av deltakerne.

Livscoach Jan-Magne Sørensen leder gruppen.

Sted: Fredrik III’s Hall, Fredriksten Festning, Halden
Deltakeravgift: 300 kr. / 100 kr. for medlemmer Hvite Ørn
Bli medlem her..

Påmelding:
til påmeldingsskjema eller på Telefon/SMS: 41 61 38 06

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.