Stand-up-komedie «Mot normal – helt naturlig»

Jan-Magne Sørensens foredrag, «mot normalt — helt naturlig» ble en Stand-up-komedie av første klasse, det var i dobbel forstand helt sinnsykt. Dette er på høyde med kjendiskomikerne Dagfinn Lyngbø og Kristian Valen. Foredragsholder har klart å lage humor ut av det vanskeligste av det vanskelige temaet, psykisk helse. Jan-Magne vil frelse verden og endre psykiatrien med selvironi, latter og humor.  Han bruker komiske episoder i fra sin egen sykdomshistorie med schizofreni, psykoser og paranoia. Her er alt på en gang, humor, latter, motivasjon, inspirasjon, coaching helserådgivning, psykologi, mytologi, mystikk, sjamanisme, religion, selvutvikling, livsvisdom, brukererfaring, fagkunnskap, selvinnsikt, tro, håp, kjærlighet og håndtering av alvorlige psykiske lidelser.

Amaliedagene 23.08.2011

Dette innlegget ble publisert i Hvite Ørn, Video. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.