Jan-Magne Sørensen var med i debatten på Litteraturhuset. Her er opptaket på YouTube..

Det var fullsatt sal og mange spørsmål fra et engasjert publikum da Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse inviterte til paneldebatt om nettopp psykisk helse og hvilke kunnskapssyn som skal råde i fremtiden. Hva det skal forskes på og hvem som vet best om den psykiske helsa vår, ble diskutert av panelet. Det bestod av president i Norsk Psykologforening og styreleder i Rådet for psykisk helse, Tor Levin Hofgaard, forskningsjournalist/redaktør og forfatter av boka ”Kroppens skjulte intelligens, Åse Dragland og stortingspolitiker og politiske rådgiver på Aps partikontor, Karin Yrvin. Hun har stått frem i media og fortalt om hvordan det er å leve med en bipolar lidelse. I tillegg deltok forsker og psykiater Ann Færden opp sammen med leder av Hvite Ørn og erfaringskonsulent Jan-Magne Sørensen. Debatten ble leder av Erfaringskompetanses spesialrådgiver kommunikasjon Astrid Borchgrevink Lund.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Video. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.