Ytringsfrihetsprisen 2011 til Hvite Ørn, ved Jan-Magne Sørensen.

Prisvinner av prisen til fremme av ytringsfrihet i psykisk helsevern.

Foto fra: Napha.no

”- Dette gir følelsen av å ha bestått eksamen etter alt arbeidet vi har lagt ned, og jeg tar det som et positivt tegn på at vi har gjort noe riktig. ” sier leder Jan-Magne Sørensen, som mottok prisen på vegne av organisasjonen.

Prisen til fremme av ytringsfrihet i psykisk helsevern ble første gang delt ut i 2001.

Ytringsfrihetsprisen går til en person, institusjon eller organisasjon som har utmerket seg gjennom sitt arbeid med å aktualisere retten til den frie ytring samt betingelsene for dette i psykisk helsevern som system og den praksis som finner sted der.

Tidligere prisvinnere er Tormod Bakke, Mental Helse, Tayyab M. Chodri, Arnhild Lauveng Mette Ellingsdalen, Ragnhild Storstein Spilker, Sigrun Tømmerås, Gro Hillestad Thune og Hege Orefellen.

Stiftelsen til fremme av ytringsfrihet innen psykisk helsevern deler ut prisen.

Hvite Ørn deler årets pris med psykiater Trond Aarre.

Utdrag av juryens begrunnelse:

Hvite Ørn, ved Jan Magne Sørensen, har søkt å vise nødvendigheten av at det skal finnes et mangfoldig behandlingstilbud, med flere teknikker som avløser hverandre, etter hvert som brukerne utvikler seg og vokser mentalt. Målet er at klientene skal bli friske, selvstendige og frigjort fra psykofarmaka og behandlingsapparatet. Alle skal kunne velge sin behandlingsform uavhengig av ståsted og økonomi. Les hele begrunnelsen her..

Mer om saken hos:
NAPHA
Erfaringskompetanse
Halden Arbeiderblad
Sykepleien.no

Martin Hauglid
Publisert 12.12.2011

”- Dette gir følelsen av å ha bestått eksamen etter alt arbeidet vi har lagt ned, og jeg tar det som et positivt tegn på at vi har gjort noe riktig. ”

sier leder Jan-Magne Sørensen, som mottok prisen på vegne av organisasjonen.

Prisen til fremme av ytringsfrihet i psykisk helsevern ble første gang delt ut i 2001.

Ytringsfrihetsprisen går til en person, institusjon eller organisasjon som har utmerket seg gjennom sitt arbeid med å aktualisere retten til den frie ytring samt betingelsene for dette i psykisk helsevern som system og den praksis som finner sted der.

Tidligere prisvinnere er Tormod Bakke, Mental Helse, Tayyab M. Chodri, Arnhild Lauveng Mette Ellingsdalen, Ragnhild Storstein Spilker, Sigrun Tømmerås, Gro Hillestad Thune og Hege Orefellen.

Stiftelsen til fremme av ytringsfrihet innen psykisk helsevern deler ut prisen.

Hvite Ørn deler årets pris med psykiater Trond Aarre.

Utdrag av juryens begrunnelse:

Hvite Ørn, ved Jan Magne Sørensen, har søkt å vise nødvendigheten av at det skal finnes et mangfoldig behandlingstilbud, med flere teknikker som avløser hverandre, etter hvert som brukerne utvikler seg og vokser mentalt. Målet er at klientene skal bli friske, selvstendige og frigjort fra psykofarmaka og behandlingsapparatet. Alle skal kunne velge sin behandlingsform uavhengig av ståsted og økonomi.

Les mer…

Sourced from: Hvite Ørn

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Omtaler. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.