Foredrag i Trondheim 22. mars 2012

Fra larve til sommerfugl – psykose som utviklingsvei!


Kurs- og foredragsholder Jan-Magne Sørensen har siden 2003 holdt rundt 500 kurs og foredrag. Han har inspirert mange mennesker med sin begeistring, sterke historier og evne til å fortelle. Jan-Magne har en rekke ganger vært omtalt og intervjuet i aviser, magasiner, radio og på lokal-TV. Han har blitt leid inn i lag, organisasjoner, bedrifter, kommuner og helsevesenet.

Jan-Magne har 10 års erfaring som ufrivillig bruker av psykiatri, hvor han ble gitt diagnosen schizofreni, og har 6 innleggelser under tvangsparagraf. Han valgte å gå sin egen helbredelsesvei med stort hell, og har siden 1999 vært uten psykofarmaka. Han lærte seg å gjennomleve psykosene som han ser som åndelige kriser, og til tross for at gjennomlevningsprosessene av psykosene var tøffe og vonde, har dette for Jan-Magne vært et springbrett til personlig utvikling og åndelig vekst.  Sørensen høster stor anerkjennelse for sitt arbeid og engasjement, han lever et aktivt liv med livskvalitet og høy grad av velvære, og er gjennom sitt eksempel en ressursperson for mange mennesker både profesjonelt og privat. Jan-Magne Sørensen, mottok på vegne av Hvite Ørn prisen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern 2011.


INNGANG MEDLEMMER AV HVITE ØRN KR.  100,-

INNGANG IKKEMEDLEMMER                    KR.   300,-

MEDLEMSKAP KAN TEGNES VED INNGANGEN.

KR. 100,- PR ÅR, LIVSTIDSMEDLEMSKAP KR. 500,-

PÅMELDING: TLF. 99 58 78 13
ELLER: www.healinghjerte.com

Hentet i fra: Hvite Ørn

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.