Kunstutstilling og foredrag på Tromsø hovedbibliotek, 5-8 juni 2012

Hågen Haugrønningen og Jan-Magne Sørensen vil i tidsrommet 5-8. juni oppholde seg i Tromsø for å formidle erfaringer og fremme Hvite Ørns interesser. Det vil være fotoutstilling og foredrag på Tromsø hovedbibliotek. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Utstilling: “Konstellasjon 88″

Utstillingen «Konstellasjon 88» er laget av Hågen Haugrønningen og består av bilder han tok i perioden 2007 – 2008 når han var innlagt i psykiatrisk. ” Jeg stiller ut Konstellasjon 88 for å sette lys på hva man ikke skal oppleve når man henvender seg til det offentlige med et ønske om hjelp. Utstillingen er også til minne om de som ikke har overlevd slik behandling jeg ble utsatt for” sier Hågen. Utstillingen kan oppleves i bibliotekets åpningstider, fra 5. juni. Les mer på utstiller Hågens hjemmeside.

Foredrag: “Fra larve til sommerfugl- psykose som utviklingsvei”

Jan-Magne Sørensen holder foredraget «Fra larve til sommerfugl- psykose som utviklingsvei», onsdag 6.juni kl. 19-21. Budskapet til Sørensen er at samfunnet må frigjøre seg fra hysteriet rundt, og misoppfatningen av mennesker som gjennomlever psykoser. Tilstanden psykose kan, når den får et medmenneskelig, trygt og fritt spillerom, utvikle seg til en positiv forvandlingsprosess.

Foredrag:”Fra traume til ressurs”

I foredraget «Fra traume til ressurs», torsdag 7.juni kl. 17-19, forteller Hågen Haugrønningen om sine erfaringer med tilfriskning fra ADHD og en rekke tyngre symptomer og diagnoser, med hjelp av konstellasjonsarbeide som terapiform. I dag er han fri fra medisiner og symptomer. Hågen har lagt inn undervisningsbolker for at publikum skal kunne få verktøy, og kanskje nye tankesett med seg hjem.

Uavhengig av arrangement på Tromsø Bibilotek skal det også holdes to foredrag og stand på konferansen CNP 2012.

Gratis inngang

Utstillingen «Konstellasjon 88» er laget av Hågen Haugrønningen og består av bilder han tok i perioden 2007 – 2008 når han var innlagt i psykiatrisk. ” Jeg stiller ut Konstellasjon 88 for å sette lys på hva man ikke skal oppleve når man henvender seg til det offentlige med et ønske om hjelp. Utstillingen er også til minne om de som ikke har overlevd slik behandling jeg ble utsatt for” sier Hågen.

Hentet i fra: Hvite Ørn

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.