Jan-Magne Sørensen holder foredrag og workshop under Amaliedagene 21. august 2012

Amalie Skram

I forbindelse med Amaliedagene 2012, som er et flere dagers arrangement om psykisk helse, skal Jan-Magne Sørensen holde foredrag og workshop i Oslo i regi av Hvite Ørn.

Psykisk helse i sjamanistisk perspektiv med Jan-Magne Sørensen

Kl 13.00 Foredrag: «Snu problemene til muligheter»

Finnes det noe positivt ved psykiske problemer? Svaret er ja, skal vi tro foredragsholder Jan-Magne Sørensen. Han har jobbet seg igjennom mange psykoser, og har opplevd at dette har gitt mental og åndelig vekst. Psykoseprosessene har vært læring, prøvelser og innvielse til sjamanbevisstheten. Jan-Magne sammenlikner det med en larve som utvikler seg til sommerfugl. Foredraget gir deltakerne verktøy, til nytte for  alle mennesker som vil håndtere problemer på en mer konstruktiv måte. Foredraget er underholdende og passer for alle.

Kl 14.30 Workshop: Her kan du lære noen av  teknikkene Jan-Magne har hatt stor nytte av.

Jan-Magne Sørensen har siden 2003 holdt over 500  kurs og foredrag. Han har inspirert mange mennesker med sin begeistring, sine sterke historier og evne til å fortelle. Jan-Magne har en rekke ganger vært  omtalt og intervjuet i ulike medier. Han arrangerer forskjellige kurser i sjamanteknikker,  i tillegg til sin foredragsvirksomhet. Jan-Magne Sørensen mottok «Ytringsfrihetsprisen innen psykisk helsevern» i 2011, på vegne av den frivillige organisasjonen  Hvite Ørn.

Slutt kl., 16.00

Amaliedagene, tirsdag den 21. august 2012
Tid: kl. 13.00-16.00. Sted: Fredshuset i Møllergt. 12

Se fullstendig program her: Program for Amaliedagene 2012

Hentet i fra: Hvite Ørn

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.