Foredrag om schizofreni, psykosehåndtering og alternativer til antipsykotika.

Foredrag om schizofreni, psykosehåndtering og alternativer til antipsykotika.

Klikk på bildet og se videoen på 34 minutter.

Kurs- og foredragsholder Jan-Magne Sørensen foreleser her på Høgskolen i Oslo og Akershus, den 15. oktober 2012, for høyskoleutdannet helsepersonell som tar videreutdanning i psykisk helsevern. Dette opptaket er siste del av et 90 minutters foredrag. Sørensen har egenerfaring med psykose og stemmehøring. Han måtte på egenhånd finne ut hvordan psykosene skulle helbredes. Sørensen har vært psykotisk tolv ganger, de åtte siste psykosene levde han seg gjennom traumene og har derfor ikke tatt legemidler siden 1999. I 2005 var han endelig helbredet fra diagnosen schizofreni og andre psykiske plager.

Sourced from: Hvite Ørn

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Video. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.