Jan-Magne Sørensen har aktiviteter på den store alternativmessa i Lillestrøm 30.11-02.12

Bildet viser trommemeditasjon på alternativmessa i 2009

Bildet viser rommemeditasjon på alternativmessa i 2009

På Den Store Alternativmessen er 30. november – 2. desember er psykisk helse og alternative behandlingsformer et hovedtema. Siden over halvparten av befolkningen opplever å få en psykisk lidelse i løpet av livet, er dette noe som angår oss alle. Hva skjer når piller og diagnoser er helsevesenets hovedtilbud?

Jan-Magne Sørensen vil på vegne av Hvite Ørn holde tre foredrag, to trommemeditasjoner og delta paneldebatt om psykisk helse siste dag .

Hvis du har tenkt deg på messa i år oppfordrer vi deg til komme og delta på våre aktiviteter. Sist Jan-Magne var med (2010) var det over 80 deltakere på en av trommemeditasjonene.

Program

Fredag kl 15, Rom 12: Psykose som utviklingsvei
Fredag kl 17, Rom 5: Trommemeditasjon

Lørdag kl 13, Rom 17 Psykose som utviklingsvei
Lørdag kl 14, Rom 5 Trommemeditasjon

Søndag kl 12, Rom 7: Psykose som utviklingsvei
Søndag kl 16, Rom 2 Panelsamtale

Standplass 5-12 (Se messekart her)

Foredrag
Psykose som utviklingsvei. Fra larve til sommerfugl.
Jan-Magne Sørensen er leder for Hvite Ørn bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse. Han har under en periode på 11 år opplevd 12 psykoser på godt og vondt (1994- 2005). Han fikk i 1997 diagnosen schizofreni og trosset legevitenskapen og har levd UTEN medikamenter siden 1999. Han er idag helt frisk og lever av å være artist, komiker, kurs- og foredragsholder. Sørensen har som styreleder av Hvite Ørn mottatt ytringsfrihetsprisen 2011, dette for arbeid som fremmer ytringsfrihet i psykisk helsevern.

Minikurs
Trommemeditasjon
.
“Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.” (Dalai Lama). I trommereise kan denne indre oppdagelsesferd skje. Bli med og opplev sjamantrommens magi. Trommereiser kan også bidra til tilfriskning og personlig vekst i kombinasjon med andre tiltak, spesielt innen psykisk helse. Leder av Hvite Ørn, Jan-Magne Sørensen, veileder og trommer under meditasjonen. Han har i alt holdt over 500 kurs, foredrag og workshops for privat personer, organisasjoner, bedrifter og i det offentlige.

Velkommen!

For mer informasjon om Den Store Alternativmessa klikk her..

Dette innlegget ble publisert i Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.