Jan-Magne Sørensen holdt foredrag på psykisk helsekongress, 14. januar 2013

Jan-Magne Sørensen holder foredrag på psykisk helsekongressErfaringskompetanse. Jan-Magne Sørensen, holdt et svært personlig plenumsinnlegg på Psykisk Helsekongress i Trondheim 14. januar. Med nevnte erfaringer mener Sørensen at han har den råeste utdannelsen et menneske kan ha innen psykisk helse. Her ligger foredraget i sin helhet på Hvite Ørns YouTube kanal.

Kongressen varte i tre dager og rundt 400 deltakere fra kommuner, helseforetak, høgskoler, interesseorganisasjoner og private institusjoner fikk tre dager spekket med foredrag i plenumsesjoner, parallellsesjoner, fagsesjoner og postersesjoner.

”Mangt skal vi møte – mangt skal vi mestre … ” Erik Byes ord og toner innledet den 6. kongressen om psykisk helse i regi av Faglig Forum i Trondheim denne uka. Den siterte strofen var også slagordet for årets kongress, som er et nasjonalt samlingssted for kunnskapsdeling innen psykisk helsevern. Arrangøren hadde i år som målsetting å rette søkelys på framtida – med nye ideer, ny kunnskap og gode praksiserfaringer. Les mer om kongressen på Hvite Ørns websider.

Dette innlegget ble publisert i Omtaler, Video. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.