Kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III,s Hall, søndag 24. mars 2013

Kraftsirkel på Fredriksten festning

Kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III’s Hall

Hvite Ørn inviterer til kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III’s Hall på Fredriksten festning i Halden. Fredrik III,s Hall er en gammel bygning fra 1666 med sjel, bygd av stein. Dette gir en fantastisk stemning og akustikk som forsterker lydeffektene. Hallen er fyrt opp til romtemperatur selv på vinterstid. Det skapes ytterligere stemning med levende lys, røkelse og rytmer. Her kan deltakerne få oppleve magien i rytme og lydeffekter.

Vi gjør øvelser som er relativt enkle og det er derfor ingen grunn til å føle prestasjonsangst. Deltakerne plasserer seg i sirkel og jobber sammen med lyd og fargevisualisering. Vi trommer og lager rytmer sammen. Til slutt blir det rom for en trommehealing/meditasjon. Opplegget kan bidra til å gi slipp på negative sider, og motivere deg til å styrke og utvikle det kreative og positive i deg selv. Selv om samlingen kan gi ny kunnskap er dette ikke et kurs, det kan sammenlignes med en meditasjon eller treningsøkt, noe man kan gjøre gjentagende ganger.

Hvis du ikke har deltatt før. Hvorfor skal du delta? Kanskje du trenger motivasjon til å komme videre i din livsprosess? Kanskje du bare er nysgjerrig eller vil oppleve noe nytt? Eller for at du vil vekke noe nytt i deg selv?  Kanskje du vil lære noe nytt som kan hjelpe andre, eller du rett og slett er interessert i å utvikle deg selv? Dette kan bli en uforglemmelig dag.

Til dere som har egen tromme eller rytmeinstrument ta gjerne med dette. Det er ikke noen betingelse at du har eget instrument. Kursleder har med noen som kan lånes av deltakerne.

Jan-Magne Sørensen leder gruppen.

Tid: søndag 24. mars, kl 11.00-17.00
Sted: Fredrik III’s Hall, Fredriksten Festning, Halden
Deltakeravgift: 700 kr. / 300 kr. for medlemmer Hvite Ørn
Bli medlem her..

Påmelding senest onsdag 20. mars til:
e-post: melddeg@hviteorn.no
Telefon/SMS: 90 68 84 60

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.