Trommemeditasjon på Unity i Oslo, 18. april 2013

Unity senter for helse og ivskvalitet

BÅDE FOR NYBEGYNNERE OG ERFARNE.

“Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.” (Dalai Lama). I trommereise kan denne indre oppdagelsesferd skje.  Bli med og erfar sjamantrommens magi.

Hensikten med å delta i trommemeditasjon er å få muligheten til å oppdage mer i seg selv.

Den første timen (18.00-19.00) er det introduksjon for nybegynnere. Deretter kommer de erfarne med og alle blir med på forbedrende øvelser. Så starter selve trommereisen som varer ca 20-30 minutter. Deltakerne ligger på gulvet mens kursleder trommer. Til slutt deler vi erfaringer. Det er bare de som selv ønsker å fortelle om sin reiseopplevelse som tar ordet. Det legges vekt på at dialogen skal være uhøytidlig og munter, med glede og humor.

Hvorfor skal du delta? Kanskje du bare er nysgjerrig? Eller for at du vil vekke noe nytt i deg selv? Kanskje du trenger motivasjon til å komme videre i din livsprosess? Kanskje du vil lære noe nytt som kan hjelpe andre, eller du rett og slett er interessert i å utvikle deg selv? Det kan bli en uforglemmelig opplevelse. Deltakerne representerer folk flest fra alle ståsteder i livet.

Kursleder Jan-Magne Sørensen trommer og leder gruppen.
Klikk her for Jan-Magnes introduksjon for trommereise på YouTube.

Alle velkommen!

Tid: Torsdag 18. april, kl 18.00 – 20.45 for nybegynnere og 19.00 – 20.45 for erfarne.
Sted: Unity senteret, Møllergata 23, (v/Youngstorget) i Oslo
Påmelding til E-post melddeg@hviteorn.no eller tlf: 906884660  innen 15. april.
Inngang: Kr.300, kr. 100 for medlemmer av Hvite Ørn, Bli medlem her..

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.