Jan-Magne Sørensen holder foredrag og trommemeditasjon i Stavanger 27-29. september

Folketshus i Stavanger

Folketshus i Løkkeveien 22 i Stavanger

Siste helgen i september holder Jan-Magne Sørensen foredrag på vegne av Hvite Ørn på Alternativmessen i Stavanger. Hvis du har tenkt deg på messa i år oppfordres du til komme innom standen til Hvite Ørn og/eller delta på aktivitetene. Du vil finne representanter fra organisasjonen på standplass nr. 10.

På vår stand kan du blant annet, stille spørsmål om Hvite Ørn, kjøpe bøker, dvd og tegne medlemskap.

Messearrangørens informasjon om messa finnes her.

Program

Fredag – 18.00: rom Pelle i Folkets Hus
Foredrag: Hva er Hvite Ørn?

Lørdag – 15.00: rom Kleivå i Radisson Blu
Foredrag: Psykose som utviklingsvei – Fra larve til sommerfugl –

Søndag – 17.00: rom Kleivå i Radisson Blu
Minikurs: Trommemeditasjon.

Se hele programmet her.

Foredrag 1

Psykose som utviklingsvei. Fra larve til sommerfugl.
Jan-Magne Sørensen er leder for Hvite Ørn bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse. Han har under en periode på 11 år opplevd 12 psykoser på godt og vondt (1994- 2005). Han fikk i 1997 diagnosen schizofreni og trosset legevitenskapen og har levd UTEN medikamenter siden 1999. Han er idag helt frisk og lever av å være artist, komiker, kurs- og foredragsholder. Sørensen har som styreleder av Hvite Ørn mottatt ytringsfrihetsprisen 2011, dette for arbeid som fremmer ytringsfrihet i psykisk helsevern.

Foredrag 2

Hva er Hvite Ørn?
Hvite Ørn – Bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse. I foredraget kan du få hvite hva Hvite Ørn kan bidra med for deg og samfunnet. Hvite Ørn mottok ytringsfrihetsprisen 2011, dette for arbeid som fremmer ytringsfrihet i psykisk helsevern, takket være foredragsholders formidlingsevne og tydelige stemme. Jan-Magne Sørensen tok i 2008 initiativet til å starte Hvite Ørn, hvor har vært leder siden. I tillegg til dette og å være talsmann for Hvite Ørn, er foredragsholder Sørensen en erfaren og dyktig forteller. Uansett tema er Sørensen både humoristisk og underholdende, han har selv slitt psykisk og er derfor en god talsmann for organisasjonen og andre mennesker som sliter psykisk.

Minikurs

Trommemeditasjon.
“Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.” (Dalai Lama). I trommereise kan denne indre oppdagelsesferd skje. Bli med og opplev sjamantrommens magi. Trommereiser kan også bidra til tilfriskning og personlig vekst i kombinasjon med andre tiltak, spesielt innen psykisk helse. Leder av Hvite Ørn, Jan-Magne Sørensen, veileder og trommer under meditasjonen. Han har i alt holdt over 500 kurs, foredrag og workshops for privat personer, organisasjoner, bedrifter og i det offentlige.

Sted: Folkets Hus Stavanger, Løkkeveien 22, 4008 Stavanger
Tid: 27.-29. september 2013

Hentet i fra Hvite Ørn Norge

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.