Kurssamling – femte nivå i moderne sjamanisme og åndelig selvralisering, 10. – 12. januar 2014

Realiseringsskolen på Kvernmoen i Armark

Bildet: Kurs på Kvernmoen i 2013

Under 5. samling vil du få innsikt i psykosehåndtering og øvelse i sjelehenting, kristusbevissthet, trommereise, healing 4, realisere visjoner del 3. Mye av det som skjer på 5. samling flettes inn i deler fra de tidligere kursene. Enda flere brikker vil falle på plass. Kursinnhold er satt sammen med intensjonen å gi hver enkelt deltaker bedre helse, livskvalitet og utvidede evner til å hjelpe seg selv og andre. Tilstedeværelse på kurset har i seg selv har en utviklende og helbredende kraft og effekt.

Kursene er under utvikling og det tas forbehold om noen justeringer i programmet.

Påmeldingsfrist 15. desember eller meld deg på så snart du vet at du vil og kan. Ved påmelding betal 700 kr. i depositum til bankkonto: 97134 39 2278. Kurshelgen koster 2700,- kroner (+ ca. 500, kroner i kost og overnatting). Betal resten ved oppmøte eller ta med kvittering om du har overført resterende 2000,- til bankkonto rett før kursstart. Les vilkårene her..

Kurssted: Speiderhuset i Rakkestad

Velkommen!

Skjema for påmelding er her…

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.