Kurssamling – andre nivå i moderne sjamanisme og åndelig selvralisering, 25. – 27. april 2014

Sjamanisme

Kurs i sjamanhealing

Under 2. samling vil du få innsikt og øvelse i fjernhealing (healing del 2), pusteteknikk, positiv mental visualisering (PMV), mer øvelser for å utvikle intuisjonen, motivasjon, ekstase, trommereise og innblikk i hvordan du lettere kan realisere din visjon/livsoppgave. Mye av det som skjer på 2. samling flettes inn i deler fra grunnkurs. Flere brikker vil falle på plass. Kursinnhold er satt sammen med intensjonen å gi hver enkelt deltaker bedre helse, livskvalitet og utvidede evner til å hjelpe seg selv og andre. Tilstedeværelse i kurssirkelen har i seg selv har en utviklende og helbredende kraft og effekt.

Kursene er under utvikling og det tas forbehold om noen justeringer i programmet.

Ved påmelding betal 700 kr. i depositum til bankkonto: 97134 39 2278. Kurshelgen koster 2700,- kroner + 600, kroner i kost og overnatting. Betal resten ved oppmøte eller ta med kvittering om du har overført resterende 2600,- til bankkonto rett før kursstart. Les vilkårene her..

Fredag kl 18.00 -22.00
Lørdag kl 10.00-18.00
Søndag kl 09.00-17.00

Velkommen!

Skjema for påmelding er her…

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, KSSS, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.