Video med foredrag fra Inspirasjonsseminaret i Ås Kulturhus 28. februar 2014

Foredrag

Jan-Magne Sørensen holder foredrag 28. februar

Klikk på bildet for å se og høre foredrag på video fra Inspirasjonsseminar i Ås Kulturhus 28. februar 2014

Kurs- og foredragsholder Jan-Magne Sørensen snakker om sin opplevelse, fra å ha følt seg guddommelig til bli paranoid. Han ble innlagt i psykiatrien ni 1994 og ble sterkt medisinert, dette fungerte dårlig og han måtte finne en bedre løsning. Løsningen kom og han gikk fra å ha diagnosen schizofreni til frisk og bevisst åndelig liv, hvor han lever i høy grad av verdighet og velvære. Jan-Magne har med sine erfaringer og forskning i eget sinn fått en rå utdanning, han besitter kunnskap som overgår alt man kan lære om psykisk helse på universitetene.

Gå på Facebook og lik foredragsholder Jan-Magne Sørensen

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Video med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.