Bestill maleri av dine symoler, kraftyr eller favorittmotiv

Ekaterina Saratovskaya

Kunstmaler Ekaterina Saratovskaya

Ønsker du å få malt ditt kraftdyr i oljemaling av en profesjonell kunstner?

Kunstmaler Ekaterina Saratovskaya er utdannet ved Penza Art College i Russland og er for tiden i Sarpsborg.

Nå kan du bestille ditt favoritt motiv malt av en profesjonell kunsmaler fra Russland.

Ekaterina Saratovskaya er uteksaminert fra Penza Art College i 1998. Hun har  i fem år jobbet som lærer på Tambov kunstskole for barn, har utviklet sin egen metode for undervisning » et unikt program» for barn 6-9 år. Etter å undervist på kunstskole i fem år, livnærte Ekaterina seg av å tilby portrettmailing til folk på gata. Hun har hatt egne utstillinger i kunstgallerier både i Russland og Amerika. Hennes stilart er akademisk. Ekaterinas malerier er profesjonelle og har høy standard. Ekaterina bor nå i Norge slik at det nå er mulig å bestille ditt favoritt motiv malt av henne. Her finner du noen av de siste bildene hun har malt.

GÅ til Ekaterinas Facebookgruppe

Ønsker du å bestille eller få mer informasjon kan du ta kontant via skjema.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.