Kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III,s Hall, torsdag 12. februar 2015

Trommesirkel

Vårjevndøgntromming i Fredrik III’s Hall 20. mars 2014

Hvite Ørn i sammarbeid med Jan-Magne Sørensen inviterer sammen til kraft- og motivasjonssirkel i Fredrik III’s Hall på Fredriksten festning i Halden. Fredrik III,s Hall er en gammel bygning fra 1666 med sjel, bygd av stein. Dette gir en fantastisk stemning og akustikk som forsterker lydeffektene. Hallen er fyrt opp til romtemperatur selv på vinterstid. Det skapes ytterligere stemning med levende lys, røkelse og rytmer. Her kan deltakerne få oppleve magien i rytme og lydeffekter.

Vi gjør øvelser som er relativt enkle og det er derfor ingen grunn til å føle prestasjonsangst.  Vi trommer og lager rytmer sammen. For deltakerne blir det til slutt rom for en trommemeditasjon. Opplegget kan bidra til å gi slipp på negative sider, og motivere deg til å styrke og utvikle det kreative og positive i deg selv. Selv om samlingen kan gi ny kunnskap er dette ikke et kurs, det kan sammenlignes med en meditasjon eller treningsøkt, noe man kan gjøre gjentagende ganger.

Hvis du ikke har deltatt før. Hvorfor skal du delta? Kanskje du trenger motivasjon til å komme videre i din livsprosess? Kanskje du bare er nysgjerrig eller vil oppleve noe nytt? Eller for at du vil vekke noe nytt i deg selv?  Kanskje du vil lære noe nytt som kan hjelpe andre, eller du rett og slett er interessert i å utvikle deg selv? Dette kan bli en uforglemmelig dag.

Her blir det også anledning for dere som har lagd trommer selv på kurs i Hvite Ørn, til å innvie trommene.

Til dere som har egen tromme eller rytmeinstrument ta gjerne med dette. Det er ikke noen betingelse at du har eget instrument. Kursleder har med noen som kan lånes av deltakerne.

Tid: torsdag 12. februar, kl 18.00-21.00
Sted: Fredrik III’s Hall, Fredriksten Festning, Halden
Deltakeravgift: 300 kr. / 100 kr. for medlemmer Hvite Ørn
Bli medlem her..

Påmelding snarest til:
e-post: melddeg@hviteorn.no
Telefon/SMS: 90 68 84 60

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Hvite Ørn, Nyheter med stikkord . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.