Grunnkurs i sjamanistisk healing 6. – 8. november 2015

Invitasjon til grunnkurs i sjamanistisk healing og åndelig selvrealisering.

Kurs i sjamanisme og åndelig selvrealisering

Healing ved hjelp av tromme, 11. januar 2014

Fredag 6. til søndag 8. november 2015 er det grunnkurs i sjamanistisk healing og åndelig selvrealisering ved Speiderhuset i Rakkestad, Østfold. Grunnkurset kan regnes som et frittstående kurs hvor deltakerne får mulighet til senere å ta 4 videregående kurs over 1 – 1½ år.

Grunnkurs gir innsikt i sjamanisme, det hellige rom, grunnleggende healing, bevisstgjøring av chakraene, trommereise, bruk av affirmasjoner, guddommelig dikotomi, kjærlighet kontra frykt. Kurset i seg selv har utviklende og helbredende kraft. Les mer om grunnkurset her..

På kurset vil det være servering av nøtter, frukt, te og kaffe (inkl. i kursavgift). Det medfølger kurshefte i PDF-filformat og trommelydfil. Ta med innesko/tøfler/tykke sokker.

Meld deg på så snart du vet at du vil og kan. Ved påmelding betal 800 kr. i depositum til bankkonto: 97134 39 2278. Kurshelgen koster 2900,- kroner (+ 600, kroner i kost og overnatting). Betal resten ved oppmøte eller ta med kvittering om du har overført resterende 2700,- til bankkonto rett før kursstart. Les vilkårene her..

Kurset varer fra 18.00 fredag – 17.00 søndag.

Velkommen!

Skjema for påmelding er her…

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Events, KSSS, Nyheter med stikkord . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.