Jan-Magne Sørensen skal ha tre foredrag og tre trommesirkler på Alternativmessa på Lillestrøm 6-8. november

Jan-Magne Sørensen holder foredrag under Amaliedagene 2012Jan-Magne på vegne av Hvite Ørn Norge skal ha tre foredrag i løpet av messa, samt trommesirkel.

Det blir også mulig å møte Jan-Magne  på standplass 4-12.

 

 

Trommemeditasjon
Fredag, kl 13, lørdag kl 12 og søndag kl 16 i rom 5

Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.” (Dalai Lama). I trommereise kan denne indre oppdagelsesferd skje. Bli med og opplev sjamantrommens magi. Trommereiser kan bidra til tilfriskning og personlig vekst i kombinasjon med andre tiltak, spesielt innen psykisk helse. Styreleder av Hvite Ørn Norge, Jan-Magne Sørensen, veileder og trommer under meditasjonen. Han har i alt holdt over 650 kurs, foredrag og workshops for privat personer, organisasjoner, bedrifter og i det offentlige.

Foredrag:
Psyalt-messe-annonse2015kose som utviklingsvei: Fra larve til sommerfugl
Fredag kl 15 i rom 6

Jan-Magne Sørensen er leder for Hvite Ørn Norge, bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse. Han har under en periode på 11 år opplevd 12 psykoser på godt og vondt (1994- 2005). Han fikk i 1997 diagnosen schizofreni og trosset legevitenskapen og har levd UTEN medikamenter siden 1999. Han er i dag helt frisk og lever av å coache, som erfaringskonsulent og kurs- og foredragsholder. Sørensen har som styreleder av Hvite Ørn Norge mottatt ytringsfrihetsprisen 2011, dette for arbeid som fremmer ytringsfrihet i psykisk helsevern.

Psykotisk eller sjaman?
Lørdag kl 16 i rom 7

Før kristendommen ble innført og i ursamfunn /stammesamfunn ble de som hørte ”ikke fysiske stemmer” eller fikk ”psykotiske symptomer” tatt inn til skole hos de vise i samfunnet, der de fikk utvikle sine evner for så å bli ressurspersoner i stammen. De ble ofte sjamaner, høvdinger og andre fremtredende personligheter. I dag blir de samme personlighetene ofte sykeliggjort, tvangsbehandlet med antipsykotika, fornedret til utilregnelig og alvorlig sinnssyk. Hvordan er dette mulig? Foredragsholder har en teori.

Vakkert sinne!
Søndag kl 14 i rom 10

Aggresjon i ordets rette forstand har IKKE noe med fysisk vold å gjøre slik mange oppfatter det. Bruken av din aggresjonsenergi bringer deg i nær tilknytning til din egen kraftkilde. Helbredelse krever sterke, naturlige, aggressive fremstøt av energi, vekst og fokusering av livskraft. I foredraget vil du få høre en egenopplevd fortelling om hvordan å snu aggresjonen til noe positivt og skapende.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.