Jan-Magne forteller sin historie til bladet Medium

Jan-Magne med sjamantromme lite Så begynte jeg å skjelve. Det var som om jeg fikk frykten til alle lederne i meg samtidig. BRRR! Det var helt vilt! Så gikk det over i aggresjon. I forkant hadde jeg lært å styre aggresjonen ut på noe konstruktivt, så jeg ble ikke aggressiv på mennesker. Jeg stod og ropte, brølte og slo på trær. Etter hvert ble jeg sliten av det. Så holdt jeg rundt et tre og kjente en foss av energi strømme gjennom kroppen, fra jorden og opp i treet. Da jeg satte meg ned, fikk jeg en vanvittig reise ut i universet – slik man kan gjøre bevisst i trommereiser, forteller han.

Deretter kom aggresjonen, og han brølte den ut igjen. Så fikk han en ny reise. Slik holdt han på til det flatet ut og han var tilbake i en normal tilstand.

Les hele artikkelen her..

Bildet er hentet fra Bladet Medium.

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.