Motivasjon

Jan-Magne Sørensen holder foredrag under Amaliedagene 2012

Fotograf: May-Sylvi Nilsen - august 2012

Motivasjon defineres gjerne som de psykologiske og sosiale faktorene som aktiverer, gir retning til og opprettholder atferd i ulike grader av intensitet, for å oppnå et mål.

Er det mulig å motivere seg selv til gå i retning av et mål ingen andre enn deg selv tror på? Er det mulig å holde motivasjonen oppe når man opplever å ha alle imot seg? Er det mulig å bryte ut av mønstret, og ikke leve opp til andres forventninger på godt og vondt?

Foredragsholder Jan-Magne Sørensen har gjort dette. Han har sprengt grenser, trosset autoriteter og alle som mente hans mål var umulig. Sørensen var i en periode av livet langt nede, der nede mente autoritetene at han skulle måtte være resten av livet, som konsekvens av en håpløs diagnose og utsiktene det gav. Ved hjelp av en indre overbevisning og mange smarte tiltak for å motivere seg selv, vedvarte ikke nederlaget og begrensningene. Sørensen kom ut av det sterkere enn før.

Under foredragene kan du lære om hva Sørensen har gjort. Det kan også i seg selv være motiverende for andre å høre en så sterk historie og få innblikk i at det umulige er mulig.

I tillegg til at Sørensen gir deg ny innsikt og faglig påfyll er foredragene både underholdene og fylt av selvironi og humor.

Bestill foredrag fra kontaktskjema..

Referanser.

Det er stengt for kommentarer.